Saturday, June 7, 2008

Exotic

Zboara cu mine!

Pe malul marii lumea este mai mica si totodata mai mare. De pe nisip nu vezi in spate tot uscatul pe care l-ai strabatut ca sa ajungi aici. In fata nu poti sa vezi decat orizontul si sa-ti imaginezi alte tarmuri care trebuie strabatute ca in final sa ajungi tot aici – pe mal, pe nisip, sub soare.

Nu insemni mare lucru pentru cei din jur. Iar pentru lumea asta nu insemni nimic. Dar poti sa lasi, pentru cateva momente o urma superficiala pe care, daca ai noroc, cineva o sa o vada si poate, printr-un miracol, o va imortaliza.

Iubesc tot ce ma apropie de cer, iar tu esti mai aproape de ceruri decat o sa pot fi eu vreodata. Priveste in sus, aici pe pamant nu ai ce vedea. Si daca ai totusi ceva de vazut, se va reflecta pe cer, oricum.


Vrem sa credem ca suntem diferiti, speciali, unici. Dar din fericire suntem toti la fel. Din pacate, uneori suntem doar foarte singuri.



Suntem incapabili sa vedem frumusetea care ni se daruieste sincera. Preferam sa cautam subintelesuri si mister pentru ca lucrurile simple ne plictisesc. Suntem atat de mici si de prosti. Think pink!

Viata nu este frumoasa sau urata. Este mereu la fel, doar ca difera fundalul. Eu vreau sa-mi irosesc viata la umbra palmierilor.

2 comments:

Anonymous said...

ill smoke to that ;)

Anonymous said...

hallo Nathalia,nice picture here ! blog walking and finding you here with nice photo, regard very far away from here !, mind exchange links with me ?